16:00

Njurunda IK F06

Referat: Sidsjö-Böle IF F06 - Njurunda IK F06

Regn, åska, regn....

Bollen studsade lite hursomhelst och det tog en bit in i första perioden innan laget fick ordning på den. Första perioden jämn men Njurunda tog ledningen. Motståndarna bjöd på en bra backlinje och indiviuella prestationer matchen igenom.

Andra perioden kvitterade vi tidigt genom Tyra men Njurunda hade många chanser tack vare en spelare och till slut gjorde den spelaren 1-2. Perioden var tung och det kändes som att laget hade slut på energi.

Men med lite snack i pausen om hur laget skulle agera i försvar samt med och utan boll i anfall samt att laget fick gula västar på sig, gjorde tjejerna den bästa perioden i matchen. Ida-Maria kvitterade efter ett fint anfall och laget låg på för ett ledningsmål. Förutom ett farligt läge för motståndarna, hade vi ett klart övertag sista 25 min. med flera riktigt bra chanser.

Nu hoppas vi på att vi får slippa regnet denna vecka och framförallt på söndag då tufft motstånd väntar.